Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Maat Textiel
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Placemats

In het ene huishouden ligt de placemat elke avond op tafel, terwijl anderen het enkel gebruiken bij speciale gelegenheden. Wat uw reden ook is, een placemat staat altijd netjes, beschermt uw tafel en geeft de sfeer in een handomdraai net dat extra. Zeker voor tijdens de feestdagen. De placemats zijn leuk te combineren met bijpassende servetten of een tafelloper.

Placemat

Een set placemats is bepalend voor de look van uw eettafel en -kamer. Gaat uw voorkeur uit naar een geheel andere look of kiest u juist dezelfde kleuren als de rest van de kamer? Kies voor een mooie linnen placemat met franjes, een placemat van katoen of een set placemats met een leuke print. Alle placemats zijn wasmachine bestendig dus makkelijk uit te wassen en drogen snel. Om uw tafel compleet te maken kunt u ervoor kiezen om uw placemats te combineren met een stijlvolle tafelloper en praktische, luxueuze servetten.

Ronde placemats

De placemats in het assortiment van Kookexpert zijn er in allerlei vormen, maten en soorten. Zo kunt u naast de traditionele rechthoekige placemat, ook kiezen voor een ronde placemat. De ronde vorm sluit vaak mooi aan bij uw rechthoekige tafel, dus dat kan net uw extra touch zijn. Ook kunt u voor een ronde placemat kiezen op uw ronde tafel!

Zwarte placemats

Als u op zoek bent naar een wat luxere uitstraling, dan kunt u kiezen voor een zwarte placemat. Dit kan uw tafel net wat donkere tinten geven, waardoor bijvoorbeeld uw borden er mooi uit komen. In het assortiment van Kookexpert kunt u een uitgebreid aanbod vinden, dus filter op de kleur zwart en kies uw favoriete placemat.

Leren placemats

Het materiaal van de placemats is natuurlijk ook een belangrijke keuze. Zo kunt u kiezen voor een populaire leren placemat, maar natuurlijk ook voor een van de andere materialen. De leren placemats zien er strak uit, en zijn makkelijk schoon te houden. Ontdek het zelf en kies uw favoriet!