Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Vorm
Merk
Serie
Bediening Deksel
Functies
Inhoud (liter)
Binnenemmer
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Prullenbak

Prullenbakken

Op Kookexpert vindt u een mooie collectie prullenbakken die zorgen voor een prachtige uitstraling van uw keuken. Kies uit diverse soorten prullenbakken zoals pedaalemmers, push prullenbakken, touch- of sensor prullenbakken en swing prullenbakken. De prullenbakken op Kookexpert zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en komen dankzij het bijzondere design in vrijwel iedere keuken goed tot hun recht. Bij iedere prullenbak hoort natuurlijk ook een afvalzak, die u hier kunt vinden. Bekijk hieronder het volledige assortiment prullenbakken en vindt direct de ideale prullenbak voor u!

Prullenbakken

Op zoek naar een nieuwe prullenbak voor uw keuken? Dan bent u bij Kookexpert aan het juiste adres! Hier vindt u een uitgebreide collectie prullenbakken in alle soorten, maten en modellen. Kies uit een groot kleurenpalet en uit verschillende materialen zoals metaal, RVS of kunststof. De prullenbakken op Kookexpert komen uit de collectie van verschillende kwaliteitsmerken en zullen jarenlang de mooie kwaliteit blijven behouden.

Prullenbak 60 liter

Onze prullenbakken van 60 liter zijn de grootste prullenbakken in ons assortiment. U kunt kiezen uit prullenbakken met een touch- of swing deksel of een open prullenbak. De prullenbakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn van topmerken als EKO en Simplehuman.

Prullenbak 50 liter

Kookexpert heeft verschillende prullenbakken met een inhoud van 50 liter. U kunt kiezen voor een mooie retro prullenbak, een simpele kunststof prullenbak of een handige pedaalemmer. De 50L prullenbakken zijn van kwaliteitsmerken als Wesco en Curver.

Prullenbak 40 liter

40 Liter prullenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Een afvalemmer met sensor, hygiënische pedaalemmer, push-afvalemmer of een touch-afvalemmer. Kies een functionele prullenbak die ook nog eens stijlvol staat in uw keuken.

Prullenbak 30 liter

De 30-liter bakken zijn iets kleiner en perfect voor een koppel of een klein gezin. De dienbladen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Kies een bak die bij uw keuken past. Neem een kijkje in het complete assortiment hieronder en vind direct de perfecte bak voor u!

Prullenbak 20 liter

De prullenbakken met een inhoud van 20 liter zijn onze kleinste prullenbakken, op de 15L prullenbakken na. Deze prullenbakken zijn perfect voor in een kleine keuken, studentenkamer of op kantoor.

Sensor prullenbak

Een prullenbak met sensor is erg fijn. U houdt uw hand boven de sensor en de deksel opent vanzelf. Sensor prullenbakken zijn daarom erg hygiënisch. De prullenbak zijn van hoge kwaliteit waardoor u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe prullenbak.