Menu
Menu
Type Product
Type Mes
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Materiaal Lemmet
Gekarteld
Materiaal Heft
Lengte Lemmet (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Officemes

Officemessen worden ook wel schil- of groentemesjes genoemd en danken deze verschillende namen aan hun veelzijdigheid in gebruik. Zo zijn deze messen te gebruiken om groente en fruit te snijden en te schillen, maar kunt u deze mesjes ook gebruiken voor het fijnere garneerwerk. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een officemesje onmisbaar is in iedere keuken. Voor meer informatie kunt op onderstaande afbeeldingen klikken.

Officemesje

Een officemes is een klein spits keukenmesje dat gebruikt wordt voor het snijden of schillen van groenten en fruit. Koks gebruiken de officemessen ook wel voor het snijden van versieringen en garneerwerk. U kunt het officemes gebruiken terwijl u het voedsel in uw hand heeft of wanneer het op een snijplank ligt. De officemessen zijn erg scherp, dus pas goed op voor uw vingers tijdens het snijden!

Schilmes

Het schilmes is de kampioen in de keuken. Hij is breed inzetbaar en dat maakt het mesje onmisbaar. Vaak wordt hij gebruikt voor het snijden of schillen van groenten, maar het schilmes heeft ook geen enkele moeite met een stuk fruit. Met het grootste gemaakt snijdt of schilt het mes alles wat op hem af komt.