Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Type Aanbaklaag
Merk
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Vispan

Hieronder kunt u ons assortiment vispannen vinden. Een vispan wordt gekenmerkt door zijn ovale vorm en is ideaal voor de bereiding van heerlijke visgerechten. Voor de echte visliefhebber is een dergelijke pan onmisbaar in de keuken. Kookexpert biedt vispannen aan van kwalitatief hoogstaande merken waaronder Fissler, le Creuset en WMF. Als u op onderstaande afbeeldingen klikt komt u meer te weten over de betreffende pan en heeft u de mogelijkheid deze toe te voegen aan uw winkelwagen.

Vispannen

Een vispan is uiterst geschikt voor de bereiding van vis. De specifieke ovale vorm van een vispan zorgt ervoor dat de vis overal mooi gelijkmatig gaart. Door deze vorm is het tevens mogelijk een volledige vis in één keer te garen. Kookexpert biedt vispannen voor ieder type kookplaat, van inductie tot halogeen. De pannen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat voor iedere grootte huishouden een pan gevonden kan worden bij Kookexpert!

Vispan inductie

Er zijn speciale vispannen waarmee u kunt koken op een inductiekookplaat. Het voordeel van koken met een vispan op een inductieplaat vergeleken met gas is onder andere de snelheid waarmee de temperatuur geregeld kan worden. Daarnaast is koken op inductie veel veiliger, omdat de plaat zelf amper warm wordt en snel kouder wordt na gebruik. Ook reageert de plaat niet meer zodra de vispan er af is gehaald.

Vispan kopen

Een vispan kan worden herkent aan de ovale vorm die veelal net wat groter is dan een gemiddelde koekenpan. Dankzij de ovale vorm is het mogelijk om twee vissen helemaal in de pan te bakken. De grote kookmerken raden een vispan dan ook sterk aan voor het bakken van alle vissoorten. Neem een kijkje in ons assortiment en zoek de vispan die aan uw wensen voldoet.