Tafellinnen

Tafellinnen

Hoe de tafel wordt gedekt is bij ieder huishouden anders. Sommigen gebruiken placemats bij het avondeten, anderen gebruiken een tafelloper of combineren deze twee. Wat in de meeste huishoudens wel gebruikelijk is, is dat tafelkleden vaak worden gebruikt voor een speciale gelegenheden zoals een verjaardagsontbijt, een paasbrunch of een kerstdiner. Tijdens dergelijke aangelegenheden vindt u ook vaak mooie servetten op tafel. Alle genoemde tafellinnen vindt u op de pagina.

133 artikelen 1 - 80 van 133

Vorige12

Er komen geen producten overeen met de selectie.

133 artikelen 1 - 80 van 133

Vorige12

Tafellinnen

Bent u opzoek naar tafellinnen voor speciale aangelegenheden zoals kerst en Pasen of bent u juist opzoek naar een leuk alledaags tafellinnen? Dan zit u op deze pagina precies goed. Het uiteenlopende aanbod zorgt ervoor dat er voor iedere gelegenheid passend tafellinnen verkrijgbaar is.

Placemats

Een placemat kan worden gebruikt om uw eettafel aan te kleden of te beschermen tegen voedselvlekken. De juiste placemat maakt uw eettafel helemaal af en voegt stijl toe aan ontbijt, lunch en diner. Kookexpert biedt een ruim assortiment placemats in verschillende kleuren en met verschillende prints.


Tafelkleed

Een tafelkleed zorgt voor een perfect gedekte tafel en voegt stijl toe aan uw eetkamer. Tevens helpt een tafelkleed uw tafel te beschermen tegen voedselvlekken en kringen van het glaswerk. Kookexpert biedt veel tafelkleden van verschillende materialen en merken, zodat iedereen kan slagen. Tevens zijn er natuurlijk tafelkleden in verschillende maten verkrijgbaar, zodat ook voor uw eettafel het juiste kleed kan worden gevonden in het ruime assortiment van Kookexpert.


Tafelloper

Een tafelloper kan worden gebruikt om uw tafel extra te beschermen, maar wordt veelal gebruikt om de eettafel een luxueuze, stijlvolle uitstraling te geven. Een tafelloper is over het algemeen rond de vijftig centimeter breed en wordt midden over de tafel gelegd. De meeste lopers zijn gemaakt van katoen, hoewel andere materialen ook voorkomen. Klik op de header hierboven om het assortiment tafellopers van Kookexpert te bekijken.


Servetten

Hoewel servetten meestal niet alledaags worden gebruikt, kan de juiste servet uw eettafel complementeren bij speciale gelegenheden. Het voordeel van een katoenen of linnen servet ten opzichte van een wegwerpservet is dat u deze eenvoudig kunt wassen en zodoende kunt hergebruiken. Ook zijn stoffen servetten geschikter om natte substanties weg te vegen, omdat deze minder snel vocht doorlaten dat een papieren servet.