Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Laguiole Style de Vie

Laguiole Style de Vie

Het merk Laguiole van Style de Vie heeft een geheel eigen, tijdloze en originele uitstraling. Dit merk staat voor stoer en stevig, maar is tegelijkertijd klassiek en stijlvol. Laguiole is kwaliteit en luxe voor een betaalbare prijs. Binnen dit merk zult u steak-, kaas- en botermessen, maar ook pizzasnijders, besteksets en meer vinden, met prachtige handgrepen. Dankzij hun uiterlijk zijn deze messen een unieke accessoire die zeker niet in uw keuken mogen ontbreken.

Laguiole

De Laguiole collectie van Style de Vie heeft zijn eigen tijdloze en originele uitstraling. Het zijn messen en bestek die u graag in uw keuken wilt hebben. Unieke accessoires die zeker een blikkenvanger zullen zijn. Ze hebben een uniek handvat en een mooie vorm, waarmee u ze fijn vast kunt houden en door de steak kunt snijden. Alle soorten messen zijn er in de Laguiole collectie, evenals vorken, lepels en serveerplanken. Zo kunt u de hele collectie aanvullen.

Laguiole Kurkentrekker

De prachtige kurkentrekkers van Laguiole Style de Vie zijn afgewerkt met een houten handvat en hebben alles in zich om snel een fles wijn te openen. Daarnaast is de kurkentrekker van hoge kwaliteit en gaat jarenlang mee. Met een capsulesnijder, houten handvat en twee hefbomen is de kurkentrekker enorm gemakkelijk in gebruik. Bekijk snel het mooie aanbod aan verschillende kurkentrekkers en zelf sets met wijnstoppers van Laguiole Style de Vie op Kookexpert.

Laguiole Steakmessen

Een goed steakmes in de keukenla of in een blok is een echte must voor iedereen die van vlees houdt. Naast vlees zijn de messen ook goed te gebruiken voor overige gerechten. Ze zijn namelijk gemakkelijk in gebruik, enorm scherp en gaan lang mee. De steakmessen van Laguiole van Style de Vie hebben een mooi uiterlijk met een opvallend handvat en mooie stoere details. Bekijk het prachtige aanbod van de verschillende soorten steakmessen van Laguiole van Style de Vie op Kookexpert!

Laguiole messen

De messen uit de hoogstaande Laguiole serie van Syle de Vie zijn van hoge kwaliteit als het gaat om scherpte en materiaal. Ook hebben de messen een prachtig design waardoor uw borrelplank, keuken of dinertafel er prachtig uit ziet. De keuze in soorten messen is groot, van zakmessen tot kaasmessen en van steakmessen tot gehele besteksets. Bekijk het gehele assortiment snel!