Menu
Menu

Bialetti

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Bialetti

Koken zit bij Bialetti in het bloed, zoals bij echte Italianen gebruikelijk is. Dit wereldberoemde Italiaanse merk werd in 1918 opgericht en is in de loop der jaren uitgegroeid tot 's werelds grootste producent van espressomakers. Met een ruime keuze aan producten is het assortiment van Bialetti veelzijdig. Desondanks is de Italiaanse afkomt van het merk nog altijd duidelijk zichtbaar en straalt Bialetti authenticiteit uit.

Bialetti percolator

Het stijlvolle, Italiaanse merk Bialetti brengt luxe koffiezetapparaten op de markt. Zo vindt u in het ruime assortiment Bialetti op Kookexpert percolators, cafièteres, en ook theepotten. Het merk levert producten van zeer hoge kwaliteit, welke een luxueuze uitstraling toevoegen aan uw keuken. Het merk levert authentieke Italiaanse producten die in 9 van de 10 Italiaanse keukens terug te vinden zijn. Sinds de oprichting van het merk, is Bialetti uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de markt van keukenapparatuur. Een keuze voor Bialetti is een keuze voor kwaliteit!

Moka Express

De Moka Express van het kwaliteitsmerk Bialetti zet koffie zoals koffie gezet moet worden, met een heerlijke smaak en aroma dus. Deze espressopot heeft een klassiek ontwerp en werkt ook nog op de traditionele manier. Met de Moka Express kunnen zes kopjes Italiaanse espresso gemaakt worden. De Moka Express dient afgewassen te worden met de hand en is niet vaatwasser bestendig. Ook kan deze pot niet gebruikt worden op een inductieplaat.

Bialetti koffie

De lekkerste koffie wordt gemaakt met producten van het topmerk Bialetti. Zo heeft het merk allerlei verschillende producttypes in het assortiment waarmee overheerlijke koffie gezet kan worden. Er is van vrijwel elk type espresso potje meerdere varianten. Binnen deze varianten wordt er onderscheid gemaakt in het aantal kopjes dat u met het bepaalde type kunt maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heuse klassieker onder de espressopotten: de Moka Express. Deze espressopot is te verkrijgen in onder andere 2-kops 6-kops en 18-kops.

Bialetti inductie

Met de producten van Bialetti zet u eenvoudig thuis de lekkerste kopjes koffie of espresso. Het is heerlijk om in de ochtend koffie te zetten op de echte Italiaanse manier met een percolator. Bialetti geeft u de mogelijkheid deze percolators te gebruiken op diverse warmtebronnen, waaronder ook inductie. De onderkant van de desbetreffende percolators is namelijk gemaakt van roestvrij staal, waardoor deze goed kunnen functioneren op een inductiekookplaat.