Menu
Menu

Alle Demeyere producten

Demeyere heeft een prachtig assortiment dat zeker niet mag ontbreken in uw keuken. Geniet van alle gemakken en het uitstekende comfort tijdens het bereiden van een overheerlijke maaltijd. De pannen en andere items van Demeyere zijn ieder voorzien van een hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor kunt u op lange termijn genieten van het kookcomfort. Wilt u meer weten over dit schitterende merk? Lees dan gerust verder op onze adviespagina!

Demeyere pannen

De pannen van het Belgische merk Demeyere zijn zeer handig in gebruik en daardoor onmisbaar in de keuken. Het merk heeft een breed aanbod aan pannen met ieder een andere specialiteit. Ontdek de verschillende serie en producten, zoals de Alu Industry 3, Apollo 7, Multiline 7, Athena 5, Atlantis 7 of Resto 3 serie. De kwaliteit van een Demeyere pan is uitstekend, omdat deze pan enkel is gemaakt van de beste materialen.

Demeyere duurzaam koken

Het merk Demeyere helpt u graag te koken op een duurzame manier. Hierdoor zal het energieverbruik tijdens het koken een stuk dalen. Bereid uw favoriete recept met alle comfort en profiteer van de duurzame tips van dit Belgische merk. Op deze pagina helpen wij u namelijk graag verder met alle benodigde tips betreft duurzaam koken. Hoe energiezuinig kookt u op dit moment?

Demeyere koekenpan

De koekenpannen van het merk Demeyere bieden veel comfort bij het bakken van een mals stuk vlees of een heerlijk eitje. Demeyere voorziet iedere pan van een hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u een lange tijd genieten van uw gekochte koekenpan. De koekenpannen zijn zeer veelzijdig en kunnen gebruikt worden voor het bereiden van verschillende gerechten.

Demeyere Apollo 7

De serie Apollo 7 van het Belgische merk Demeyere is zeer uigebreid en geavanceerd voor dagelijks gebruik. De serie bestaat uit diverse pannen, sauteuses en andere items. Ieder product is voorzien van een fantastische kwaliteit. Demeyere heeft deze pannen uit de serie voorzien van een 7-lagenmateriaal. Dankzij de TripIInduc technologie wordt het warmtepunt snel bereikt tijdens het koken, zonder energie te verspillen.

Demeyere Atlantis 7

De pannen uit de Atlantis 7 serie van het merk Demeyere biedt een hoge kwaliteit tijdens het koken. De pannen hebben een optimale warmtespreiding door de InductoSeal bodem. Daarnaast zijn de pannen voorzien van een exclusieve 7-lagenmateriaal waardoor de temperatuur optimaal geregeld kan worden tijdens het koken. De pannen uit deze serie zijn daarnaast ook geschikt voor de vaatwasser.