Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Opties
Aantal pannen
Serie
Geschikt voor
Soort pannenset
Prijs
Levertijd
Korting

Demeyere Pannenset

Demeyere pannenset

Een pannenset is ideaal wanneer u uw hele pannencollectie wilt omgooien, u net een nieuwe keuken aanschaft of wanneer u voor het eerst pannen moet kopen. Met een pannenset heeft u direct alles in huis wat u nodig heeft om de meeste gerechten te kunnen maken. Gaat u voor een set met een sauteuse erin, of juist voor alleen kookpannen? Wat uw voorkeur ook heeft, bij Demeyere kunt u een pannenset vinden die bij uw wensen past.

Pannenset Demeyere

Bent u op zoek naar een nieuwe pannenset of gaat u voor het eerst pannen kopen? Met een pannenset van Demeyere bent u direct voorzien van meerdere pannen om verschillende gerechten te maken. Gaat u voor een bakpanset of juist voor kookpannen? Ontdek de verschillende sets bij Kookexpert.

Demeyere Pannenset Inductie

De pannen van Demeyere zijn zo ontwikkeld dat zij tegen vrijwel elke warmtebron bestand zijn. De inductiepannen zijn ideaal en maken uw eten in een handomdraai warm en gaar. Bij inductie wordt de warmte rechtstreeks in de bodem van uw pan opgewekt in plaats van in de kookplaat waardoor uw volledige pan het eten verwarmd. Door de extra magnetische TriplInduc® technologie van Demeyere bent u verzekerd van een perfecte maaltijd.