Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Thermoskan

Op zoek naar een thermoskan die een grote hoeveelheid thee warm kan houden? Dan bent u bij Kookexpert aan het juiste adres. In ons assortiment thermoskannen vindt u namelijk de mooiste thermoskannen van topmerken als Eva Solo, die een grote hoeveelheid drank warm kunnen houden. Er zijn veel verschillende thermoskannen beschikbaar die iedere hun eigen voordelen hebben. Sommigen zijn ideaal om mee te nemen, anderen zijn een stijlvolle toevoeging in de keuken.

Isoleerkan

Isoleerkannen zijn geschikt voor elke situatie. Of u een isoleerkan gebruikt voor een grote hoeveelheid thee in huis of juist voor een lekker kopje thee tijdens de picknick. Ze houden dankzij de speciale isoleerwand alle dranken lang op temperatuur. De thermoskannen in ons assortiment zijn voorzien van een speciale schenktuit en hebben vaak een handige handgreep en een lekvrije dop. Zo kunt u met een van onze prachtige thermoskannen gemakkelijk hete thee inschenken en kunt u extra lang genieten van een warm drankje.

Theekan

Theekannen op Kookexpert komen en gaan in veel verschillende uitvoeringen en kleuren. De theekannen zijn duurzaam en worden aangeboden door diverse toonaangevende kookmerken die garant staan voor de kwaliteit van hun producten.