Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Citruspers

Op deze pagina kunt u ons assortiment citruspersen vinden. Met deze persen kunt u gemakkelijk sap uit citrusvruchten persen. Kookexpert levert uitsluitend producten van gerenommeerde merken om zo kwaliteit te kunnen waarborgen. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer te weten komen over het betreffende product en kunt u deze aan uw winkelmandje toevoegen.

Sinaasappelpers

Citruspersen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo zijn er persen waar de gesneden vrucht op wordt gezet, en door middel van een draaibeweging wordt het sap uit de vrucht geperst. Ook bestaan er persen die in de vrucht worden gedraaid, en door middel van kleine, scherpe kanalen het sap uit de vrucht persen. Hiernaast bestaan er citruspersen waar de vrucht in dient te worden geplaatst, en zo kan het sap eruit worden geknepen. Al deze citruspersen vindt u hierboven.

Citruspers elektrisch

Om het persen van sinaasappels te vereenvoudigen en het zware werk uit handen te nemen zijn elektrische citruspersen ontwikkeld. Bij Kookexpert heeft u een ruime keus uit elektrische citruspersen van diverse toonaangevende merken. Ook hoeft een elektrische pers niet meteen veel geld te kosten. Bekijk ons assortiment en beslis welke pers geschikt is voor uw keuken en portemonnee!