Bakspullen

Bakgerei

Op deze pagina kunt u terecht voor al het benodigde bakgerei. Zo heeft Kookexpert verschillende bakvormen, deegrollers en nog veel meer. Alles wat u nog zocht voor in uw keuken kunt u terugvinden op onze website. Kookexpert levert uitsluitende producten van gerenommeerde merken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Dit betekent dat veel van onze gevoerde merken een lange garantie bieden die zelfs kan oplopen tot een levenslange garantie.

1 - 80 van 341

 

1 - 80 van 341

Bakgerei

Om het zoeken tussen dit uitgebreide assortiment makkelijker te maken kunt u gebruik maken van de filters aan de linkerkant. Door op de afbeelding van het product te klikken kunt u meer informatie vinden over het betreffende product en heeft u de mogelijkheid om deze aan uw winkelwagen toe te voegen. Kookexpert biedt een ruim assortiment bakgerei, waarmee u eenvoudig heerlijke baksels klaarmaakt in uw keuken


Slagroomspuit

Een slagroomspuit kan worden gebruikt om uw gerecht te garneren met slagroom op een sierlijke manier. De slagroomspuiten van Kookexpert zijn van hoge kwaliteit en gaan zodoende lang mee. De spuiten zijn verkrijgbaar van verschillende merken en verschillende materialen, zodat bij Kookexpert voor ieder wat wils gevonden kan worden.


Garde

Met de juiste garde kunt u uw ingrediënten eenvoudig mixen of roeren. Het uitgebreide assortiment gardes van Kookexpert biedt gardes in verschillende maten, zodat voor ieder type huishouden wat wils gevonden kan worden. Tevens zijn de gardes verkrijgbaar in verschillende materialen, allemaal van hoge kwaliteit waardoor de gardes lang mee zullen gaan.


Bakplaat

Op een bakplaat bakt u verschillende ovengerechten, zowel zoet als hartig. In het uitgebreide assortiment bakplaten van Kookexpert vindt u zowel ronde als rechthoekige bakvormen. Tevens omvat het assortiment platen van verschillende materialen en merken, die geschikt zijn voor verschillende typen kookplaten zoals gas en inductie.