Menu
Menu

Bakspullen

Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Bakspullen

Bij het maken van bijvoorbeeld een overheerlijke taart of cake zijn goede producten essentieel. Fijne producten maken het bakken niet alleen makkelijker, maar ook zeker leuker. Op Kookexpert bieden wij u graag een ruim assortiment van producten aan die van pas komen in de keuken tijdens het bakken. Dit zijn onder andere bakvormen, beslagkommen en gardes.

Bakvormen

Bij het bakken van een heerlijke taart is een goede bakvorm onmisbaar in de keuken. Bakvormen zijn er in diverse vormen, hoogtes en materialen, dit zorgt voor een breed assortiment. Hierdoor kunt u blijven afwisselen met de vormen van uw taarten. Op Kookexpert staan verschillende bakvormen van allerlei merken. Met welke bakvorm maakt u de volgende taart?

Deegrollen

Een goede deegroller is nooit een overbodig luxe om in de keuken te hebben, omdat deze bij veel recepten gebruikt kan worden. Gaat u koekjes bakken? Of maakt u liever een quiche? Hierbij komt een prachtige deegroller altijd van pas. Wij bieden u op Kookexpert allerlei deegrollers aan van diverse merken en materialen. Zo is er altijd een roller die bij uw recept en wensen past.

Cakevormen

Een stukje eigengemaakte cake bij de koffie is altijd lekker op welke dag dan ook. Voor een goede cake is een goede cakevorm van groot belang. Deze vormen zijn leverbaar in diverse maten, zodat u zelf kan invullen hoe groot de cake moet worden. Daarnaast hebben diverse merken als Eva Solo en Riess beeldige vormen om de lekkerste cakes en cupcakes mee te maken.