Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Bakgerei

Het bakken van heerlijke taarten en cakes is ontzettend leuk om te doen. Gezellig koekjes bakken met het gezin of toch liever serieus aan de slag met het bakken van een verjaardagstaart? Bij Kookexpert vindt u handig bakgerei voor het bakken van de lekkerste cupcakes, taarten en meer. Met het uitgebreide assortiment met onder andere bakkwasten en deegrollers kan iedere thuisbakker aan de slag!

Zeef

Handig bakgerei voor tijdens het bakken is een zeef. Hiermee kunt u gemakkelijk bloem, suiker of cacoa strooien en zeven. Daarnaast kunt u ook het meel door de zeef halen voor een luchtig en glad beslag. Bij Kookexpert vindt u een uitgebreid assortiment zeven. Een zeef is niet alleen geschikt voor tijdens het bakken, maar ook perfect te gebruiken tijdens het bereiden van andere gerechten.

Pannenlikker

Een pannenlikker is onmisbaar tijdens het bakken! Dit omdat een pannenlikker van pas komt bij het beslag mixen, scheppen en verspreiden. Een pannenlikker is fijn in gebruik dankzij de zachte en tevens flexibele bovenkant. Hierdoor is het helemaal leegmaken van een pan of beslagkom kinderlijk eenvoudig. Ontdek snel het uitgebreide assortiment van Kookexpert.

Garde

Het mengen van het beslag doet u eenvoudig met een garde. Daarnaast kan met een garde ook met de hand geklopt worden. Een garde wordt niet alleen gebruikt tijdens het bakken, maar ook bij de bereiding van andere gerechten. Bij Kookexpert vindt u gardes van hoogwaardige kwaliteit. Essentieel bij het bakken is een goede garde!