Menu
Menu
Kleur
Merk
Materiaal Lemmet
Materiaal Heft
Lengte Lemmet (cm)
Prijs
Levertijd

Paletmes

Een paletmes staat ook wel bekend als spatelmes of glaceermes en kenmerkt zich door de ronde punt. Het mes kan verschillende functies in de keuken hebben maar wordt voornamelijk gebruikt bij het verdelen van toppings en vullingen tijdens het maken van taarten. Daarnaast werkt een paletmes ook zeer handig tijdens het bakken van pannenkoeken. Door de lange, platte steel kunt u zeer gemakkelijk onder de pannenkoek komen en deze omdraaien.

Paletmessen

Paletmessen kunnen verschillende functies in de keuken vervullen. Zo zijn deze messen te gebruiken bij het opscheppen van etenswaren en om bepaalde etenswaren uit te strijken over het bord. Kookexpert levert uitsluitend producten van een zeer hoge kwaliteit, waardoor u jarenlang kunt genieten van dit paletmes zonder op kwaliteit in te moeten leveren. Door op bovenstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie vinden over het betreffende product.

Paletmes bakken

Als u van plan bent wat lekkers te bakken, dan is een paletmes een onmisbaar item. Een andere naam voor paletmes is ook wel glaceermes en kan worden gebruikt om de afwerking van sauzen of crèmes over de taart te perfectioneren. De messen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, waaronder ook staal en RVS. Deze materialen verhogen de duurzaamheid aanzienlijk.