Menu
Menu
Materiaal
Type Bakvorm
Kleur
Vorm
Merk
Serie
Geschikt voor
Antiaanbaklaag
Uitneembare bodem
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Krasbestendig
Prijs
Levertijd
Korting

Bakvormen

Bakvormen

Hieronder kunt u allerlei soorten bakvormen vinden. De bakvormen kunnen worden gebruikt om taart, cake, pizza, brood of quiche mee te maken en zijn gemaakt van de beste materialen. Kookexpert levert alleen producten van bekende merken waardoor u erop kunt vertrouwen dat u kwaliteit in huis haalt. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie vinden over het product en deze aan uw winkelwagen toe te voegen.

Bakblik

Bakvormen zijn gemaakt als een model om een taart, cake, tulband, quiche of brood in te kunnen bakken. Springvormen worden vaak gebruikt om taarten in te bakken. Ze hebben een ronde vorm en kunnen door middel van een hendeltje gemakkelijk de bakring los maken. Vervolgens kan het product rustig afkoelen. Indien u nog vragen heeft over bovenstaande bakvormen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Springvorm

In een springvorm kunt u zowel zoete als hartige taarten bakken. Springvormen maken gebruik van een systeem aan de zijkant waardoor de volledige rand kan worden vergroot en zodoende eenvoudig van uw baksel kan worden verwijderd. Kookexpert biedt een ruime collectie springvormen in allerlei vormen en maten, zodat voor ieder wat wils te vinden valt in het ruime assortiment!

Taartvorm

Een taartvorm is geschikt om eenvoudig taarten of taartbodems in te bakken. Taartvormen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zodat uw taart er prachtig uit zal zien. De vormen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zodat in het ruime assortiment taartvormen van Kookexpert voor ieder wat wils te vinden is.

Cakevorm

In een cakevorm kunt u prachtige cakes bakken. De cakevormen van Kookexpert hebben verschillende vormen die uw cake een mooi uiterlijk geven. Deze vormen zijn voorzien van een antiaanbaklaag, zodat u uw cake eenvoudig uit de vorm kunt nemen. Door op bovenstaande header te klikken kunt u het uitgebreide assortiment cakevormen van Kookexpert bekijken.