Menu
Menu
Type Bakvorm
Vorm
Antiaanbaklaag
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Krasbestendig
Prijs
Levertijd

Siliconen bakvorm

Bakvormen van siliconen worden steeds populairder, en dat is niet verrassend te noemen. Siliconen bakvormen zijn namelijk super handig om te gebruiken. Ze zijn flexibel en hebben een anti-aanbaklaag waardoor het verwijderen van uw baksels geen enkel probleem is. Ook hoeft u een siliconen bakvorm hierdoor niet in te vetten waardoor het beslag beter verdeeld in de vorm. Deze bakvormen zijn daarnaast geur- en smaakloos en geschikt voor zowel de oven en magnetron als de vriezer. Bent u klaar met bakken? Dan zijn ze eenvoudig te reinigen in de vaatwasser. Een siliconen bakvorm is dus ideaal voor het maken van de lekkerste baksels.

Siliconen muffinvorm

Op Kookexpert vindt u muffinvormen in verschillende formaten van siliconen. Het grootste voordeel van siliconen is dat deze vormen een anti-aanbaklaag hebben. Hierdoor blijven uw muffins niet aan de vorm plakken en zijn ze makkelijk te verwijderen. U kunt een siliconen muffinvorm gewoon in de oven of magnetron plaatsen en na gebruik in de vaatwasser. Een siliconen muffinvorm is dus super handig om in uw keuken te hebben.

Siliconen taartvorm

zoekt u naar een taartvorm waarop uw taart niet blijft plakken? Dan is een siliconen taartvorm perfect voor u. Een siliconen vorm heeft namelijk een anti-aanbaklaag dat het plakken van uw taarten voorkomt. Ook zorgt een siliconen taartvorm er voor dat uw taart eenvoudig in één geheel uit de vorm komt. Na gebruik is een siliconen taartvorm gewoon in de vaatwasser te plaatsen. Wat wilt u nog meer?

Siliconen cakevorm

Op deze pagina vindt u siliconen bakvormen, waaronder siliconen cakevormen. Deze bakvormen zijn flexibel en geschikt voor de oven, magnetron en vaatwasser. De anti-aanbaklaag zorgt er verder voor dat de cake niet aan de vorm blijft plakken waardoor u ze makkelijk kunt verwijderen. Voor meer informatie over een product kunt u eenvoudig op een productafbeelding klikken.