Menu
Menu

Kookgerei

Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Kookgerei

Op deze pagina vindt u een gevarieerd aanbod kookgerei. In onze grote collectie vindt u handig keukengerei als gardes, raspen en snijplanken maar ook appelboren, blikopeners en vijzels. Onze collectie kookgerei bestaat uit producten van topmerken als Joseph Joseph, WMF en Le Creuset. Deze merken staan garant voor kookgerei van hoge kwaliteit waar u lang plezier van zult beleven. Om uw zoekopdracht naar het ideale kookgerei te verfijnen kunt u gebruik maken van de filter aan de linkerkant van deze pagina.

Keukengerei

Keukengerei komt veelvuldig van pas tijdens het koken. Handig keukengerei zoals een garde, blikopener, snijplank, vijzel of maatbeker zijn al snel onmisbaar in uw keuken. Keukengerei is er in vele soorten, maten en afmetingen en u kunt al deze verschillende soorten keukengerei gemakkelijk vinden in ons menu. Om uw zoekopdracht naar het juiste keukengerei te verfijnen kunt u tevens gebruik maken van de filter aan de linkerkant van deze pagina.

Keukenmessen

Een scherp keukenmes is belangrijk om snel en eenvoudig al uw ingrediënten te kunnen versnijden. De messen van Kookexpert zijn van zeer hoge kwaliteit en zullen lang meegaan. Om de levensduur te verlengen vindt u bij Kookexpert ook een uitgebreid assortiment messenslijpers en slijpmachines.

Snijplank

Een snijplank is onmisbaar in elke keuken. Met een snijplank voorkomt u viezigheid en schade aan uw keukenblad. Daarnaast is het gebruik van een snijplank erg hygiënisch. De snijplanken op Kookexpert zijn gemaakt van verschillende materialen en zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. Zo is er voor iedere keuken een geschikte snijplank te vinden!

Opbergen en Bewaren

Op de site van Kookexpert vindt u verschillende mogelijkheden voor het opbergen en bewaren van uw kookspullen en of ingrediënten. Hiermee zorgt u ervoor dat er minder rommel in uw keuken ontstaat of kunt u ingrediënten een stuk langer bewaren. Bekijk nu de verschillende boxen en voorraadbussen en maak u keuken helemaal compleet!

Peper-& zoutstel

Voor een goede finishing touch van uw eettafel kunt u bij ons terecht van mooie peper en zoutstellen. De verschillende setjes zijn beschikbaar in verschillende maten en groten. Daarnaast zijn peper en zoutstellen beschikbaar in verschillende mooie en sierlijke vormen. Wilt u een moderne roestvrij stalen set? Of een klassiek vorm gemaakt van hout? Bekijk eens welke keuze u heeft.


Verder vindt u bij ons ook nog het volgende kookgerei: