Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Type Aanbaklaag
Merk
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Sauteerpan

Hieronder is het assortiment van sauteerpannen te vinden. Een sauteerpan komt enigszins overeen met een koekenpan en wordt daarnaast gekenmerkt door een hoge rechtopstaande rand. Een sauteerpan leent zich ideaal voor de bereiding van eenpansgerechten. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken komt u meer te weten over de betreffende pan en heeft u de mogelijkheid deze aan uw winkelwagen toe te voegen.

Sauteuse

Een sauteuse of hapjespan is ideaal voor de bereiding van eenpansmaaltijden. Daarnaast is een sauteerpan ook zeer geschikt voor het bakken en stoven van gerechten in wat grotere hoeveelheden. Ook kunt u eenvoudig wokgerechten bereiden in een sauteuse, omdat u de ingrediënten eenvoudig kunt omscheppen zonder te knoeien door de hoogopstaande rand van de pan. Naast de sauteerpan heeft Kookexpert een groot assortiment aan andere kwalitatief hoogwaardige pannen.

Sauteerpan met deksel

De welbekende sauteerpan gaat onder vele namen, waaronder bovengenoemde sauteuse of ook wel hapjespan genoemd. Het is een diepere variant van de koekenpan de vaak geleverd wordt met deksel. Uiteraard is het altijd handig om voor de zekerheid nog even goed na te lezen in de specificaties of de deksel daadwerkelijk geleverd wordt bij de pan die u aanschaft. De sauteerpan is een echte allround pan waarmee van alles bereidt kan worden.

Sauteerpan 28 cm

Een sauteerpan met een diameter van 28 centimeter is een gangbare maat die veel voorkomt. De maat is populair bij huishoudens met meer dan twee personen. Dit heeft een logische verklaring, namelijk een groter huishouden heeft een grotere pan nodig. Bekijk voor alle sauteerpannen deze pagina en maak gebruik van de filters om uw selectie te verkleinen en zoektocht te vergemakkelijken.