Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Peper- & Zoutstel

Op deze pagina kunt u al onze peper- en zoutstellen vinden. Zo loopt ons assortiment uiteen van klassieke tot moderne design peper- en zoutstellen. Bovendien kunt u ook nog kiezen uit handmatige peper- en zoutstellen of stellen die de peper en zout elektrisch voor u malen. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie vinden over het betreffende product en kunt u uw nieuwe peper- en zoutstel aan uw winkelwagen toevoegen.

Peper- en Zoutmolen

Een peper- en zoutmolen is praktisch, omdat u deze continu opnieuw kunt vullen en zodoende jarenlang kunt gebruiken. Kookexpert biedt peper- en zoutstelmolens in verschillende modellen en gemaakt van verschillende materialen, zodat zowel voor de landelijke als de moderne keuken een geschikte set kan worden gevonden. De peper- en zoutmolens zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat de beste smaken van de kruiden tot uiting komen.

Peper- en zoutstel hout

Het ideale cadeau voor op een verjaardag: een houten peper- en zoutstel. In onze collecties vind u elegante peper- en zoutmolens gemaakt van o.a. hout, glas of metaal. Omdat ons aanbod erg ruim is vind u vast en zeker het perfecte stel voor in uw keuken of voor op de tafel. Door gebruik te maken van de filters kunt u uw selectie verkleinen om het zoekproces te vereenvoudigen.

Peper- en zoutstel zwart

Bent u op zoek naar een peper- en zoutstel in een specifieke kleur of uitvoering? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. De kleur zwart is een populaire kleur voor peper- en zoutmolens. Het straalt elegantie en stijl uit in combinatie met een simplistische ontwerp. Oftewel een onmisbaar item voor in uw keuken.