Menu
Menu
Type Grill
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Geschikt voor
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Krasbestendig
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Grillplaat

Op deze pagina kunt u onze bak- en grillplaten vinden. Een bak- of grillplaat is ideaal om vlees, tosti's, panini's of groenten mee te bereiden. U kunt nu zelf heerlijk grillen en de plaat is daarna gemakkelijk te reinigen. Doordat deze platen hoge temperaturen bereiken blijft de smaak van het eten volledig behouden. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie vinden over het betreffende product en heeft u de mogelijkheid om het product aan uw winkelwagen toe te voegen.

Bakplaat

Een bakplaat of grillplaat is uiterst geschikt voor meerdere personen. Gezamenlijk aan tafel bakken en grillen geeft het ultieme familiegevoel. Een bakplaat of grill kan natuurlijk ook in de keuken worden geplaatst. Op een bakplaat kunt u heerlijke gerechten in een handomdraai bereiden, zoals smakelijke pizza's. Naast de bak- en grillplaten heeft de Kookexpert een groot assortiment aan kwalitatief hoogwaardige pannen. Het mooie van de bovenstaande grillplaten is dat ze allemaal een bobbelige onderkant hebben, waardoor het eten dat wordt bereid altijd de klassieke barbecue ribbels krijgt. neem snel een kijkje in het bovenstaande assortiment om de perfecte grillplaat te vinden. Linksboven in de pagina kunt u een selectie maken van de door u gewenste eisen. Hierdoor ervaart u nog een fijner winkelgemak.

Grillplaat voor gasfornuis

Een grillplaat voor op het gasfornuis is een uitstekende keuze. Met deze grillplaten bakt u de lekkerste gerechten op uw gasfornuis. De platen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en materialen. Kiest u bijvoorbeeld voor een grillplaat van gietijzer, dan weet u dat de plaat lang warm blijft en ook zeker duurzaam is. Bent u nog op zoek naar een grillplaat? Bekijk dan zeker het assortiment hier op Kookexpert en beslis welke plaat het beste aan uw wensen voldoet.

Grillplaat gietijzer

Bij de aanschaf van een gietijzeren grillplaat moet u rekening houden met het onderhoud van de plaat. Het is namelijk van belang dat een grillplaat gemaakt van gietijzer niet gaat roesten. Om het roesten tegen te gaan dient u de plaat voortdurend met olie of een wax in te smeren. Ook raden wij u graag aan een beschermende laag in de plaat te bakken voordat u hem voor de eerste keer gaat gebruiken.

Grillplaat inductie

Veel mensen denk dat grillen met inductie helemaal niet mogelijk is. Dat is fout, het kan zeker wel. U heeft daar alleen wel de juiste inductie grillplaat voor nodig. Daarom raden wij u aan voor de aanschaf van een inductie grillplaat uzelf goed in te lezen. In het kort hier een paar punten waar u op kunt letten bij de aanschaf: kies voor een grillplaat met een inductiekeurmerk. Maak daarbij ook de keuze voor een zwaardere plaat. Een zwaardere plaat betekent vaak ook betere kwaliteit. Ook kunt u bij het kiezen kijken naar hoogte van de ribbels in de plaat. Hoe hoger de ribbels, hoe beter het grillen.