Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Pannenonderzetters

Gezellig met het hele gezin of met vrienden aan tafel genieten van een lekker diner, wat is er nu gezelliger dan dat? Wanneer u dan de pannen op tafel wilt zetten heeft u wel goede pannenonderzetters nodig, om uw tafel te beschermen. Op deze pagina vindt u een prachtig aanbod aan verschillende pannenonderzetters, van stoffen onderzetters tot siliconen en in vele verschillende vormen en stijlen. Welke kiest u?

Onderzetters pannen

Wanneer u geniet van een heerlijk diner met familie en vrienden staat er vaak een pan of schaal met heerlijk eten op tafel. Om de tafel te beschermen is het belangrijk dat er een onderzetter onder staat. Ook tijdens het koken is een onderzetter vaak onmisbaar, wanneer u een ovenschaal uit de oven pakt of een pan van het vuur haalt. Op Kookexpert vindt u praktische en mooie pannenonderzetters die uw aanrecht en tafels beschermen tegen de warmte. Bekijk alle kleuren en modellen snel en vindt uw favoriet!

Panbeschermer

Met panbeschermers beschermt u uw pannen tegen krassen of andere schade die kan ontstaan bij het opbergen. De stervormige beschermers legt u in uw pan voordat u er een pan in legt. Zo raken de pannen elkaar niet en kunnen ze niet krassen. Vooral voor pannen met een antiaanbaklaag is een panbeschermer geen overbodige luxe. Bekijk alle panbeschermers en vindt er eentje die bij uw pannen past.