Menu
Menu

Alle Blomus producten

Bij Kookexpert vindt u een groot aantal producten van het topmerk Blomus. Blomus is een Duits merk wat in 1921 is opgericht onder de naam van SKS-Design. Sinds 2006 is dat omgetoverd naar de naam die het bedrijf nu is, Blomus. De producten van Blomus staan voor likeable, praktisch, elegant, tijdloos en onderscheidend. Blomus ontwerpt zijn producten met het oog op design maar ook op gebruiksgemak. Hierdoor is er een prachtige lijn producten ontstaan die erg handig zijn voor in uw keuken.


Blomus servies

Het servies van Blomus is gemaakt van hoogwaardig materiaal, hierdoor heeft het een kwaliteit die jarenlang mee kan gaan. In de collectie Blomus servies vindt u onder andere borden, kopjes, kommen, kannen en mokken. Deze producten verschillen van kleur en materiaal zodat uw keuze reuze is. Bezoek deze pagina als u op zoek bent naar servies van Blomus.


Blomus bestek

De uitgebreide collectie bestek van Blomus bevat lepels, vorken en messen. Wanneer u op zoek bent naar een combinatie hiervan is dat ook mogelijk dankzij de bestekset die Kookexpert aanbiedt. Dankzij het produceren van producten met een oog op design zorgt het bestek van Blomus voor een extra moderne tint. Bezoek deze pagina als u op zoek bent naar bestek van Blomus.


Blomus tafellinnen

De tafellinnen van Blomus zijn van uitstekende kwaliteit en daardoor kunt u er jaren mee doen. Wij van kookexpert hebben deze tafellinnen dan ook graag in onze collectie. Met tafellinnen in verschillende kleuren en maten zit er altijd iets voor u tussen. Onze collectie tafellinnen bestaat uit tafelkleden en tafellopers. Bezoek deze pagina als u op zoek bent naar tafellinnen van Blomus.


Blomus keukenaccessoires

Bij Kookexpert is er een uitgebreide collectie aan keukenaccessoires van Blomus. Van ijstheemakers tot cocktailshakers, we hebben het allemaal. De keukenaccessoires worden gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat u lang van het product kan genieten. Daarnaast zijn de producten van Blomus erg modern en fleuren daarmee heel de keuken op. Bezoek deze pagina als u op zoek bent naar keukenaccessoires van Blomus.


Blomus glazen

De glazen van Blomus zijn niet uit de keuken(tafel) weg te denken. Of het nou wijnglazen zijn of theeglazen, alles wat u hieruit drinkt wordt meteen een stukje lekkerder. Daarnaast zijn de glazen van Blomus erg modern en fleuren uw tafel helemaal op. De glazen van Blomus zijn er in verschillende kleuren zodat er altijd iets is wat bij u past. Bezoek deze pagina als u op zoek bent naar glazen van Blomus.