Menu
Menu

Alle Eva Solo producten

Het eerste product dat door Eva Solo op de markt werd gebracht was een bloemzeef, welke tevens functioneerde als een citruspers. Het product bleek een gigantisch succes, en zo groeide Eva Solo uit tot een grote speler op de markt van keukenbenodigdheden. De naam Eva Solo ontstond in 1997, en staat inmiddels bekend om de alledaagse kwaliteitsproducten. De kernwaarden van het merk zijn simpliciteit, duidelijke lijnen en functionaliteit.

Eva Solo pannen

Voor het Scandinavische merk zijn pannen goud waard. Een pan moet volgens Eva Solo praktisch en gemakkelijk te onderhouden zijn, evenals ongecompliceerd en veelzijdig bij het gebruik ervan. Daarnaast hoort een pan volgens Eva Solo er ook fancy uit zien. Dat zijn zij zeker in geslaagd. Het merk heeft haar pannen in verschillende kleuren en modellen uitgebracht. Hierdoor zit er altijd wel een geschikt item bij voor iedere keukenstijl.

Eva Solo servies

Als u op zoek bent naar stijlvol servies met een strakke uitstraling, dan bent u bij Eva Solo aan het juiste adres. Eva Solo biedt haar klanten een minimalistisch, maar ook zeker functioneel servies aan. Bij Kookexpert zijn verschillende series van dit Scandinavisch kwaliteitswerk verkrijgbaar. Denk hierbij aan de Eva Legio serie of de Nordic Kitchen serie. Beide series zijn razend populair. Dek de tafel met Eva Solo servies en geniet van een heerlijk diner!

Eva Solo thermoskan

De thermoskannen van Eva Solo zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen en staan bekend om hun hoge functionaliteit. De kannen kunnen koffie, thee of andere warme/koele dranken urenlang op temperatuur houden. Ideaal om mee te nemen naar een fijne picknic! De inhoud van de thermoskannen in ons assortiment bevatten minimaal 1 liter en maximaal 2. Daarnaast zijn de producten gemaakt van roestvrijstaal of kunststof. Ze kunnen dus tegen een stootje. Welke thermoskan kiest u?

Eva Solo glazen

Heeft u nog mooie wijnglazen nodig? Of bent u op zoek naar andere glazen waarmee u de sfeer van de avond kunt bepalen? Dan ben u bij Eva Solo op de juiste plek! De Eva Solo glazen zijn iconisch en makkelijk te herkennen aan de onmiskenbare schuine rand. Het opvallende design garandeert u de perfecte smaakbeleving. In het glazen assortiment van Eva solo vindt u diverse soorten glazen. Denk hierbij aan cocktailglazen, wijnglazen, waterglazen en bierglazen. Welke glazen heeft u nodig?

Eva Solo Nordic Kitchen

De Nordic Kitchen serie van Eva Solo is een populaire serie. In ons assortiment bieden wij veel producten binnen deze serie aan. Met dit unieke minimalistische ontwerp scoort u extra punten in de keuken. Naast het ontwerp zijn de producten ook zeker functioneel. Zo zijn de Nordic Kitchen pannen van lichtgewicht en topkwaliteit. Met producten van Nordic Kitchen serie creëert u dé perfecte sfeer voor een heerlijk diner of een goede zondagsbrunch. Bent u al nieuwsgierig geworden? Bekijk het gehele aanbod van de Nordic Kitchen serie hieronder.