Menu
Menu
Type Product
Type Mes
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Materiaal Lemmet
Materiaal Heft
Lengte Lemmet (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Hakmes

Hakmessen worden speciaal gemaakt om groenten en fruit in hoog tempo fijn te hakken. Daarnaast wordt een hakmes ook vaak gebruikt om stukken vlees van elkaar los te snijden of te hakken. Door het grote oppervlak van deze messen is een hakmes ook geschikt om de gesneden stukken groeten en fruit mee op te scheppen. U kunt op onderstaande afbeeldingen klikken voor meer informatie en bieden wij u tevens de mogelijkheid om uw nieuwe hakmes aan uw winkelwagen toe te voegen.

Hakmessen

Een hakmes kan worden gebruikt om botten en gewrichten in vlees eenvoudig door de kunnen hakken. Met een hakmes kunt u namelijk zonder al te veel moeite erg veel kracht zetten, waardoor dit zo gebeurd is. In het assortiment hakmessen van Kookexpert vindt u messen van gerenommeerde merken, met lemmets van verschillende materialen zoals RVS en carbon staal. De lemmets verschillen in lengte, en er zijn zelfs hakmessen te verkrijgen met dubbele heft, waarmee u door middel van de rollende beweging snel kunt snijden.

Hakmes keuken

En hakmes in de keuken kunt u herkennen aan het robuuste, zware ontwerp en het grote lemmet. Een hakmes van goede kwaliteit is handig voor als u graag vleesmaaltijden kookt. Met het mes kan op eenvoudige wijze het vlees bewerkt worden. Op deze manier bereidt u de lekkerste gerechten. Neem een kijkje in ons assortiment en beslis welk hakmes aan uw wensen voldoet.