Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Maat Textiel
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Keukendoeken

Keukendoeken zijn onmisbaar in de keuken. Theedoeken worden gebruikt om de vaat mee af te drogen, keukendoeken zijn kleine handdoeken waarmee u uw handen kan afdrogen. Onderstaande keukendoeken zijn heerlijke zachte handdoeken hebben een absorberend vermogen en drogen direct. Het aanbod varieert zowel qua materiaal (katoen en linnen) als opdruk. De kwalitatief hoogwaardige merken hebben ieder een eigen stijl keukendoeken waardoor u een uitgebreide keuze heeft qua dessin. Hierdoor zit er altijd een geschikte keukendoek voor u tussen.

Keukenhanddoek

Iedere keuken heeft naast keukendoeken. ook keukendoeken. Keukendoeken worden niet gebruikt om de vaat mee te drogen, maar uw handen. Welke keukendoek bij u past hangt af van uw smaak en interieur. Kleur en motief spelen daarbij een belangrijke rol. Door het dagelijks gebruik van de theedoek heeft vaak meerdere doeken nodig en daarom hebben wij sets van 6 samengesteld voor een voordelige prijs. Het ruime assortiment keukendoeken van Kookexpert bestata uit verschillende kleuren en patronen. Kookexpert heeft een enorm scala aan keukendoeken van zeer veel verschillende topmerken, zoals Elias, DDDDD, De Witte Lietaer en nog veel meer.

Kleur en print van de keukendoek

Keukendoeken komen met verschillende kleuren en prints. Deze bepalen de uitstraling van uw keuken enorm. Daarom is het belangrijk om een keukendoek te kiezen die aansluit bij de rest van uw inrichting. Bij ons vindt u een zeer ruim assortiment aan keukendoeken, waaronder blauwe, grijze of witte keukendoeken. Voor alle andere kleuren kunt u uiteraard onze filter aan de linkerkant van de pagina gebruiken!

Linnen keukendoek

Een linnen keukendoek kent een hogere prijs dan een katoenen keukendoek. Dit komt doordat het materiaal zeer ademend en absorberend is waardoor het een fijn materiaal is om in de keuken mee te werken.

Katoenen keukendoek

Een keukendoek van katoen is goedkoper dan een doek van linnen. Katoen is sterk en toch duurzaam materiaal.