Theedoeken

Theedoeken worden vooral in professionele keukens gebruikt om glazen perfect droog te krijgen. Maar ook in een thuis keuken is een theedoek geen overbodige luxe. De vaatwasmachine kan soms uw glazen niet op de juiste manier droog krijgen waardoor er vlekken ontstaan. Wanneer u na de vaatwasmachine uw glazen met een theedoek schoonmaakt, voorkomt u deze vlekken. Het assortiment van Kookexpert bestaat uit alleen maar hoge kwaliteit producten, zoals van het Hollandse merk DDDDD. Aan de linkerkant kunt u gebruik maken van de filters, hierdoor maakt u het zoeken gemakkelijker.

274 artikelen 1 - 80 van 274

Vorige1234

Er komen geen producten overeen met de selectie.

274 artikelen 1 - 80 van 274

Vorige1234

Theedoek

Iedere keuken heeft ze wel, theedoeken (ook wel droogdoeken genoemd) en keukendoeken. Wat bij u past is een kwestie van smaak. Daarom bieden wij theedoeken aan met een verschillende kleur en/of motief. U heeft vrijwel altijd meerdere exemplaren nodig en daarom hebben wij speciaal voor u vooral sets van 6 voor een mooie prijs samengesteld. Het ruime assortiment droogdoeken van Kookexpert omvat dus doeken in verschillende kleuren en patronen, maar ook de droogkwaliteit verschilt. Doeken van katoen worden veelal voor de reguliere vaat gebruikt. Linnen doeken, ookwel glazendoeken genoemd, worden vaak voor de glazen gebruikt, omdat deze vocht beter opnemen. Kookexpert heeft een enorm scala aan theedoeken van zeer veel verschillende topmerken, zoals Elias, DDDDD, De Witte Lietaer en nog veel meer.


Kleur en print van de theedoek

De kleur en print van de theedoek bepaalt de uitstraling van uw keuken. Afhankelijk van de rest van uw inrichting is het dus belangrijk dat u de perfecte kleur uitzoekt die bij uw interieur! Bij ons vindt u een zeer ruim assortiment aan theedoeken, waaronder blauwe, grijze of witte theedoeken. Voor alle andere kleuren kunt u uiteraard onze filter aan de linkerkant van de pagina gebruiken!


Linnen theedoek

Een theedoek van linnen is bedoeld om vocht extra goed op te nemen. Daarom worden linnen theedoeken veelal gebruikt om glazen schoon te maken. Linnen theedoeken zijn handig bij het poleren van uw servies.


Katoenen theedoek

Een theedoek van katoen is vaak iets goedkoper dan van linnen. Katoen is sterk en duurzaam materiaal. Een theedoek van katoen wordt gebruikt om het overgrote meerendeel van de vaat mee af te drogen. Een voordeel bij theedoek van katoen is dat deze op hoge temperaturen worden uitgewassen (tot 95°).