Menu
Menu
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Slagroomspuiten

Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze spuiten uitermate geschikt om uw gerechten mooi mee te garneren. Houdt u ervan om uw gerechten te voorzien van een mooie versiering dan mag deze garneerspuit niet in uw keuken ontbreken. Door op de onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie vinden over het product en om deze direct aan uw winkelwagen toe te voegen.

Garneerspuit

Een garneerspuit helpt om al uw gerechten om te toveren naar een smakelijke, feestelijke verschijning. Versier zo eenvoudig een taart met een garnering van botercrème of room, of uw ijsdessert met een heerlijke toef slagroom. Kookexpert levert enkel artikelen van zeer hoge kwaliteit, waardoor u lang bakplezier zal hebben van uw nieuwe garneerspuit!

Slagroomspuit kopen

De welbekende aluminium slagroomspuiten, die iedereen wel eens in de keuken van een restaurant heeft gezien, zijn ook bij Kookexpert verkrijgbaar. Het voordeel aan een slagroomspuit is dat het wel tien hele dagen bewaard kan worden in een koelkast. Staan er in de komende dagen gerechten op het menu met slagroom? Dan is de slagroomspuit een goede optie om in huis te halen.