Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Inno Cuisinno

alle producten van Inno CuisinnoOp zoek naar design en functie voor in de keuken? Kijk dan niet verder dan Inno Cuisinno. Dit fantastische merk maakt allerlei verschillende producten voor in de keuken van een hoge kwaliteit, waardoor u er jaren van zult kunnen genieten. Ontdek de verschillende producten, materialen en designs van de Inno Cuisinno producten bij Kookexpert!

Inno Cuisinno kookgerei

Inno Cuisinno staat bekend om haar vele kookgerei van een uniek hoge kwaliteit, zo zijn de vijzels van horeca niveau, en tegenwoordig gelukkig ook beschikbaar voor consumenten. Naast de stevige granieten vijzels kunt u nog veel meer producten van een unieke kwaliteit vinden bij Inno Cuisinno. Kies uw favoriete kookgerei van dit merk en bestel het vandaag nog.

Inno Cuisinno pizzaschep

Heeft u al een mooie pizzaoven, maar zoekt u nog een handige pizzaschep? Kijk dan niet verder dan de pizzascheppen van Inno Cuisinno, met onder andere de bekende houten uitvoering. Ook handig wanneer u regelmatig pizza in uw 'gewone' oven maakt! Meer informatie over de producten kunt u altijd vinden door er op te klikken.

Inno Cuisinno snijplank

Naast de vijzels een van de bekendste producten van dit merk. Inno Cuisinno snijplanken zijn van oudsher al populair in de horeca, en tegenwoordig zijn deze ook voor consumenten te verkrijgen. Door de vele mogelijkheden qua formaat en kleur kunt u altijd een snijplank naar uw smaak vinden. Wat de planken gemeen hebben is dat ze van een hoge kwaliteit zijn en prettig in gebruik!