Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Spatel

Spatels zijn ideaal om uw vlees of vis in de pan om te kunnen draaien. Het lemmet van een spatel is vaak erg lang zodat u uw vlees of vis op een veilige manier kunt omdraaien. Kookexpert levert uitsluitende producten van bekende merken die kwaliteit hoog in het vaandel hoeven staan. Op deze manier kan Kookexpert haar kwaliteit waarborgen. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer te weten komen over het betreffende product en om deze toe te voegen aan uw winkelwagen.

Spatels

Een spatel is ideaal om de ingrediënten in uw pan mee te draaien of opscheppen. In het uitgebreide assortiment van Kookexpert vindt u spatels voor onder andere uw wokgerechten, omeletten, sandwiches en pasta. De spatel zijn stuk voor stuk van kwalitatief hoogstaande merken en verhogen het gemak waarmee u kookt. De spatels van Kookexpert kunnen zowel door de hobbyist als de professionele kok worden gebruikt.

Bakspaan

Onder de categorie spatels vindt u onder andere de categorie bakspaan. Een bakspaan is onmisbaar in de keuken. Een bakspaan heeft een vrij grote spaan waarmee u eenvoudig vlees, vis of ander etenswaar om kunt draaien. Zo voorkomt u zonder problemen dat etenswaar aanbrand!

Houten spatel

Tijdens het roeren met een houten spatel in het eten neemt de spatel olie en vocht op. Dit verklaard de verkleuring van de spatel na het gebruik. Het opnemen van zowel olie als vocht is niet schadelijk voor uw gezondheid als u er weer mee gaat koken. Vandaar dat de houten spatel een goede optie is om te kopen. Zeg nou zelf, een goede spatel(set) mag niet ontbreken in uw keuken. Neem een kijkje in ons assortiment en beslis welke spatel(set) u nodig heeft voor het koken van de lekkerste gerechten.

Siliconen spatel

Het voordeel aan het gebruiken van een siliconen spatel is dat het geen krassen achterlaat in uw pan. Verder is een siliconen spatel erg handig voor bijvoorbeeld het bereiden van beslag. De spatel is buigbaar dankzij de eigenschappen van het materiaal. Hierdoor is het verdelen en gladstrijken van het beslag een eenvoudige job.