Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Drinkbeker

Drinkbekers zijn ideaal om uw favoriete koude drankje mee te nemen. Of u nu op zoek bent naar een drinkbeker voor uw kind voor op school of naar een drinkbeker voor uzelf voor op het werk of in de sportschool. U vindt het allemaal in ons assortiment. Het assortiment bestaat namelijk uit drinkbekers in veel verschillende kleuren, met of zonder leuke prints, met of zonder rietje en gemaakt van verschillende materialen. Wat voor drinkbeker u ook zoekt, bij Kookexpert vindt u het allemaal.

Schoolbeker

Op zoek naar een drinkbeker voor school? Bij Kookexpert bent u aan het juiste adres. U vindt hier namelijk drinkbekers met leuke opdrukken die ideaal zijn voor uw kind om mee naar school te nemen. Voor de kinderen hebben we ook verschillende bekers met rietje. Drinkbekers worden niet alleen gebruikt op school, maar bijvoorbeeld ook voor naar het werk. Daarom hebben in ons assortiment ook drinkbekers voor volwassenen die er stijlvol uitzien. Het gebruiken van een drinkbeker is daarnaast ook goed voor het milieu. U hoeft namelijk geen wegwerpflesjes of pakjes drinken te gebruiken.

Drinkbeker met rietje

Een drinkbeker met een rietje is geschikt voor kinderen die langzaam overstappen van de fles op de beker. Het rietje in de drinkbeker zorgt ervoor dat uw kind niet knoeit en draagt tevens bij aan de ontwikkeling van uw kind. Zo worden onder andere de mondspieren van uw kind getraind. Neem een kijkje in ons assortiment voor leuke drinkbekers met of zonder rietje.