Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Prijs
Levertijd
Korting

Keukenpincet

Keukenpincetten zijn ideaal om delicate producten te kunnen hanteren en om uw borden met uiterste precisie te kunnen garneren. Daarnaast zijn sommige (kunststoffen) pincetten ook geschikt om vlees eenvoudig in de pan om te draaien. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie vinden over het betreffende product en om deze aan uw winkelwagen toe te voegen.

Keukenpincetten

De keukenpincet is een opkomend must have item voor in de keuken. Het wordt geadviseerd om ten alle tijden niet in vlees te prikken in verband met vochtverlies. Om dan toch makkelijk uw stukje vlees zonder moeite om te draaien kunt u gebruik maken van een keukenpincet. U kunt een keukenpincet ook gebruiken om een bord netjes op te maken of een miniscule decoratie toe te voegen aan uw dessert.

Keukenpincet 30 cm

Het draaien van vleeswaren of groentes in de pan of op de barbecue is eenvoudig te doen met een zogeheten keukenpincet. De keukenpincet is hetzelfde als een normale pincet, maar wordt dan gebruikt om eten vast te pakken en te draaien. Keukenpincetten worden aangeboden in verschillende lengtes, waaronder 30 cm. Naast de fijne lengte is een keukenpincet licht en makkelijk te gebruiken.