Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd

Essenza

alle producten van Essenza Kitchen

Essenza ontwerpt en creëert schitterende textielproducten voor in uw keuken, badkamer of woonkamer. Het merk heeft door de jaren heen haar assortiment flink uitgebreid en heeft dan ook een prachtige collectie keukentextiel op de mark gebracht. In de Essenza collectie vindt u een ruime collectie ovenwanten, pannenlappen en meer. Dit keukentextiel is gemaakt van hoogwaardige materialen en mooie designs, waardoor het een duurzame en stijlvolle toevoeging is aan uw keuken of eetkamer. Neem direct een kijkje in het volledige assortiment!

Essenza keukentextiel

Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardig keukentextiel dat niet alleen jarenlang de mooie kwaliteit blijft behouden, maar dat ook nog eens geweldig bij uw eettafel staat, bent u bij Essenza aan het juiste adres. Essenza staat bekend om haar producten van hoogwaardige kwaliteit die stuk voor stuk zijn voorzien van een prachtig dessin. Dit betekent dat uw keukentextiel niet langer een doorn in het oog hoeft te zijn in uw keuken, maar juist een stijlvol tintje aan uw huis kan geven.

Essenza Servies

Ook voor servies bent u bij Essenza aan het juiste adres. In het assortiment kunt u vele verschillende stijlen en designs vinden, en de producten variëren enorm. Zo vindt u kommen, borden en koppen, maar ook eierdoppen en theepotten. Wilt u het liefst een set? Dan kunt u ook dat vinden. Zelf een set samenstellen kan natuurlijk ook, dus de keuze is reuze en volledig aan u. Wat gaat het worden?