Menu
Menu
Type Product
Type Mes
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Materiaal Lemmet
Materiaal Heft
Met kuiltjes
Lengte Lemmet (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Koksmes

Een koksmes is een van de belangrijkste gereedschappen in zowel de professionele als de hobbykeuken. Koksmessen zijn zeer veelzijdig in gebruik maar zijn het meest geschikt om te snijden of om groente mee te hakken. U kunt op onderstaande afbeeldingen klikken voor meer informatie en om uw nieuwe koksmes aan uw winkelwagen toe te voegen.

Koksmessen

Een koksmes is in de professionele keuken een van de belangrijkste gereedschappen. Deze messen beschikken namelijk over een vorm die specifiek voor enkele taken is. Koksmessen zijn stevig en erg scherp, waardoor ze goed zijn voor de meeste snijtaken, maar niet voor fijn schil of snijwerk. Kookexpert heeft een zeer ruim assortiment aan koksmessen voor u beschikbaar. Hier houdt het echter niet op, want wij hebben ook nog de Japanse variant van een koksmes in ons assortiment. Dit wordt een Santokumes genoemd en kunt u vinden als u op de link klikt.

Global Koksmes

De Koksmessen van Global worden geproduceerd door Japanse messenmaker Yoshikin. De messen onderscheiden zich door het karakteristieke design in combinatie met fantastische kwaliteit. De messen zijn extreem scherp en houden deze scherpte langdurig bij correct gebruik. De messen zijn vervaardigd uit Cromovastaal. Dit staal is erg licht van gewicht en beschikt over een hoge hardheid.

Koksmes Kopen

Als u een koksmes wilt kopen bent u bij Kookexpert aan het juiste adres. Kookexpert heeft ruim 135 verschillende koksmessen. Als u op zoek bent naar een mes voor de meeste snijtaken in de keuken dan is een koksmes een uitstekende keuze.

Hakbijl

Een hakbijl is hét mes om groente, fruit en kruiden te snijden. Het grote blad is eenvoudig onder controle te houden en maakt het snijden zeer eenvoudig en snel. Het grote lemmet dient ook als een handig plateau om de gesneden ingrediënten op te tillen en te verplaatsen. Het mes is ook erg eenvoudig in onderhoud, u kunt na gebruik makkelijk en snel het lemmet afspoelen met water. Met een hakbijl wordt koken een fluitje van een cent.