Menu
Menu
Type Mes
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Materiaal Lemmet
Materiaal Heft
Met kuiltjes
Lengte Lemmet (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Japanse messen

Hieronder kunt u ons uitgebreide assortiment Japanse messen vinden. Deze messen worden gemaakt door gebruik te maken van Japanse productietechnieken in combinatie met de smeedkunst uit de tijd van de Samurai-strijders. Japanse messen staan garant voor hoge kwaliteit, omdat de messen vlijmscherp en extreem hard zijn. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie vinden over het betreffende mes en om deze aan uw winkelwagen toe te passen.

Japans koksmes

De Japanse koksmessen worden in het algemeen gezien als een van de beste messen. De messen hebben dit te danken aan de mogelijkheid om heel precies te snijden in combinatie met het lange scherp blijven van het blad. De Japanse messen verschillen daarnaast ook van de Europese messen dankzij het gebruik van harder staal. Hierdoor is het lemmet van nog dunner staal gemaakt.

Japans keukenmes

Een van de bekendste Japanse keukenmes soorten is het Santokumes. De betekenis van de naam is 'drie deugden' en slaat terug op zijn multi-inzetbaarheid in de keuken. Een andere naam voor dit soort messen is 'gekscherend sudoku mes'. Het mes is uiterst geschikt voor het snijden van groente, fruit, vlees en vis.