Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Messen Slijpen

Messen Slijpen

Een mes dient natuurlijk altijd scherp genoeg te zijn om goed mee te kunnen werken in de keuken. De messenslijpers en messenslijpmachines van bijvoorbeeld het populaire merk Chef's Choice zijn een professionele uitkomst voor het slijpen van uw keukenmessen. De messenslijper is gemaakt van kunststof, metaal of staal en bepaalde producten zijn zelfs vaatwasserbestendig.

Messen Onderhouden

Wanneer u uw messen goed onderhoudt, zullen deze nóg langer meegaan. Kookexpert biedt een uitgebreid assortiment artikelen om uw messen professioneel te onderhouden zodat de kwaliteit van uw messen hoog blijft. Een scherp mes helpt u om beter en veiliger te kunnen snijden.

Messenslijper

Om uw mes continu scherp te houden biedt Kookexpert een uitgebreid assortiment messenslijpers. Een scherper mes zorgt ervoor dat u niet alleen beter kunt snijden, het bevordert ook de veiligheid tijdens het snijden en hakken van uw ingrediënten. Messen kunnen worden geslepen met een slijper of een aanzetstaal.

Slijpmachine

Slijpmachines zijn verkrijgbaar in handmatige en semi-automatische modellen, om zo uw messen eenvoudig te slijpen. Een scherp mes zorgt dat u eenvoudig en nauwkeurig kunt snijden. Slijpmachines kunnen gebruik maken van bandjes, schijven of stenen om uw mes te slijpen.

Messenmagneet

Een ophangmagneet is eenvoudig in uw professionele of hobbykeuken te bevestigen en zorgt ervoor dat u uw messen netjes en georganiseerd kunt opbergen. Met een magneet grijpt u nooit meer mis naar het mes dat u zoekt, en is de kans dat u in uw vingers snijdt kleiner dan tijdens het graaien in een keukenlade. De magneten zijn in verschillende groottes en kleuren verkrijgbaar, zodat bij Kookexpert voor iedere keuken de perfecte match kan worden gevonden!