Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Stamper

Wilt u een heerlijke, oerhollandse stamppot of puree maken dan bent u op de juiste pagina. Hieronder kunt u al onze stampers vinden van uitsluitend de beste merken van zeer hoge kwaliteit. Door op de afbeelding van het product naar wens te klikken komt u meer te weten over het product en heeft u de mogelijkheid om het product aan uw winkelwagen toe te voegen.

Stampers

Kookexpert biedt stampers voor de oudhollandse stamppotten, maar ook om heerlijke ravioli te maken. Met een dergelijke stamper zet u in een handomdraai een heerlijke, zelfgemaakte pasta op tafel. Een pureestamper verdeelt de kracht die u zet waardoor u uw ingrediënten eenvoudig tot puree stampt. Ook voor meer handige keukengerei van hoogstaande kwaliteit bent bij Kookexpert ook aan het juiste adres!

Pureestamper

Een pureestamper is een uiterst geschikt item voor als u snel en gemakkelijk de aardappelen tot kleine brokjes wilt stampen. Doordat de stamper handmatig gebruikt dient te worden bepaalt u helemaal zelf hoe fijn geprakt u de aardappelen wilt hebben. Daarnaast kunt u er ook nog melk of boter aan toevoegen om de puree smeuïger te maken. Naast aardappelen zijn er ook veel andere groente soorten die gestampt kunnen worden met de pureestamper.

Aardappelstamper

Een aardappelstamper is een ander woord voor een pureestamper en is in essentie dus hetzelfde product. Op Kookexpert treft u diverse aardappelstampers aangeboden door toonaangevende merken waarbij de kwaliteit gegarandeerd wordt. De stampers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en materialen. Bekijk snel het aanbod!