Menu
Menu
Type Product
Type Apparaat
Materiaal
Kleur
Geschikt voor
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting
Op de site van Kookexpert vindt u een ruim assortiment aan koffiezetapparaten en espressomachines. Met een fijn koffiezetapparaat zet u in een handomdraai een heerlijke kop koffie met een subtiele of juist intense koffiesmaak. Op de site van Kookexpert vindt u koffiezetapparaten in verschillende maten en vormen. Zo is er voor ieder wat wils. De apparaten zijn afkomstig van betrouwbare leveranciers die zichzelf specialiseren in de productie van keukenapparatuur, leveranciers zoals Graef en Casa Bugatti. Welk koffiezetapparaat voor u geschikt kunt u achter komen door op onderstaande afbeeldingen te klikken voor meer informatie.

Koffiezetapparaat kopen

Welke koffiezetapparaat u het beste aan kunt schaffen ligt aan de eisen die u aan een koffiezetapparaat stelt. Wilt u een koffiezetapparaat met een warmhoudplaat? Wilt u de mogelijkheid om koffie te zetten met verschillende sterkte? Houdt u van cappuccino of wilt u koffie cups gebruiken? En heeft u liever koffie van bonen of van filterkoffie? Op de site van Kookexpert vindt u koffiezetapparaten en espressomachines die aan al deze eisen zullen voldoen. Door op bovenstaande afbeeldingen te klikken krijgt u extra informatie over de mogelijkheden van onze koffiezetapparaten.

Cafetière

Met behulp van een cafetière is verse koffie zetten een eenvoudige taak. De cafetière is een type koffiezetter dat ook wel onder de naam French press rondgaat. Het apparaat heeft zijn naam te danken aan manier waarop de koffie gezet wordt. Door de pers naar de bodem te duwen en daarna heet water erin te schenken wordt de koffie gemaakt.