Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Staub

Staub

Staub is een Frans merk dat een passie heeft voor koken. Ze combineren traditioneel vakmanschap met hedendaagse technologie. Het resultaat is een prachtig assortiment met gietijzeren pannen en keramische ovenschotels. De producten zijn niet alleen functioneel en duurzaam maar ook erg stijlvol. Staub maakt namelijk gebruik van felle kleuren en stijlvolle designs om kleur in uw keuken te brengen. Met een product van Staub maakt u elke keer weer de lekkerste gerechten. Waar wacht u dus nog op?

Staub pannen

Staub staat bekend om haar iconische Franse gietijzeren pannen. In het assortiment vindt u dan ook verschillende soorten pannen zoals koekenpannen, braadpannen & cocottes, grillpannen en wokken. Door het gebruik van zowel traditionele als moderne technieken zijn de pannen zeer functioneel waardoor u de lekkerste gerechten kunt maken. De pannen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren. Neem daarom snel een kijkje en kies uw favoriet pan!

Staub braadpan

Zoekt u naar een allround braadpan voor het bereiden van vlees, vis en groenten? Dan is een braadpan van Staub perfect voor u! Deze braadpannen van gietijzer zijn zeer duurzaam en stevig en zorgen ervoor dat u op een gezonde manier kookt. Ze hebben een gelijkmatige warmteverdeling en de deksel zorgt voor lekker sappig en mals eten. De Staub braadpannen zijn geschikt voor alle kookplaten en de oven en ze zijn gemakkelijk schoon te maken met de hand of in de vaatwasser. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Staub Ovenschaal

De prachtige Staub ovenschalen worden gemaakt van hoogwaardig gietijzer, wat goed is voor het eten wat u er in bereid en hoe lang u dat kunt doen. Door het gebruik van gietijzer wordt de warmte namelijk goed verdeeld over de ovenschaal, en zo wordt uw hele gerecht gelijk gaar. Daarnaast kunt u uw hele leven gebruik maken van deze ovenschalen, mits u er goed voor zorgt. Zo kunt u dus heel lang eten bereiden in uw ovenschaal van Staub!