Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Inclusief Deksel
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Gebruik
Stapelbaar
Prijs
Levertijd
Korting

Vershoudbakjes

Vershoudbakjes komen in alle soorten en maten. Of u nou teveel gekookt heeft of uw keukenproducten netjes wilt opbergen, er is altijd wel een bakje dat bij u past. Een hele set, een vershoudbox in een vrolijk kleurtje of een vershoudbakje waarbij de deksel vacuüm trekt. De vershoudbakjes van Kookexpert zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en stijlen zodat u de perfecte match vindt voor uw keuken. En het allerbelangrijkste, alle bakjes houden uw producten lekker vers.

Vershoudbakjes

zijn ideaal als u etenswaren wilt bewaren. In een vershoudbakje wordt het eten luchtdicht afgesloten waardoor het langer vers blijft. Bewaar restjes eten voor de volgende dag en warm het op in de magnetron of neem het mee onderweg. Kookexpert biedt enkel producten van merken van hoge kwaliteit, waaronder OXO , Joseph Joseph en Tomorrow's Kitchen. De bakjes zijn voorzien van handige deksels, gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen en kunnen vrijwel altijd in de magnetron.

Glazen vershoudbakjes

Zoals hierboven beschreven worden verhoudbakjes luchtdicht afgesloten om het eten langer te kunnen bewaren. De bakjes zijn te verkrijgen in diverse materialen, waaronder glas. Het voordeel van een glazen vershoudbakje is dat de bak tegen zowel magnetron als oven kan en eenvoudig schoon te maken is. De glazen bakjes zijn geschikt voor de vaatwasmachine, wat de gebruiksvriendelijkheid ten goede komt.