Menu
Menu

Keukenlinnen

Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Keukenlinnen

In de keuken worden verschillende keukenlinnen gebruikt ter bescherming van de kok of kokkin. Al deze keukenlinnen vindt u op deze pagina. Denk hierbij onder andere aan een schort ter bescherming van uw kleding tijdens het koken, of aan pannenlappen voor de warme pannen uit de oven of rechtstreeks van de kookplaat. Daarnaast vindt u hier ook andere essentiële keukenlinnen zoals thee- en handdoeken.

Keukenlinnen

In iedere keuken vindt u verschillende keukenlinnen terug. Niet alleen om uw handen te wassen en de vaat af te drogen maar ook een schort en keukenhandschoenen zijn geen overbodige luxe. Alle soorten keukenlinnen met verschillende opdruk vindt u op deze pagina. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er voor iedere keuken passende keukenlinnen verkrijgbaar zijn.

Schort

Een schort zorgt ervoor dat uw kleding niet vies wordt tijdens het koken of bakken. Ook zorgt een schort ervoor dat u geen hete olie of andere bakproducten op uw huid krijgt. Met het juiste schort wordt niet enkel uw kleding en huid beschermd, maar ziet u er ook nog eens trendy uit. Kookexpert biedt een ruim assortiment schorten in verschillende modellen, kleuren en van verschillende materialen, zodat voor iedere kok wat wils te vinden valt in ons ruime assortiment!

Theedoeken

Een theedoek kan worden gebruikt om uw vaat droog te krijgen. Ook helpt het drogen met een theedoek om uw glazen vlekvrij te drogen. De juiste theedoek voegt een trendy detail toe aan uw keuken. Het ruime assortiment van Kookexpert omvat theedoeken van verschillende merken met verschillende prints en kleuren, zodat voor iedere keuken een match kan worden gevonden.

Ovenwanten

Ovenwanten zijn geschikt om uw handen te beschermen wanneer u bijvoorbeeld een hete schaal uit de oven pakt. Het is van groot belang dat u wanten van hoge kwaliteit gebruikt, zodat hete materialen hier niet doorheen kunnen branden. Kookexpert biedt enkel ovenwanten van hoge kwaliteit, zodat u goed beschermd bent in uw keuken.

Pannenlappen

Een pannenlap is gemaakt om hete pannen en schalen uit de oven of van het fornuis te pakken. De juiste pannenlap is van hoge kwaliteit en brandt niet door wanneer u een heet object vast pakt. Het ruime assortiment van Kookexpert omvat pannenlappen in verschillende kleuren met verschillende dessins, zodat voor iedere keuken de juiste match kan worden gevonden.

Vaatdoek

Op de pagina vindt u ook een mooi assortiment vaatdoeken in de aanbieding. Een vaatdoek is onmisbaar in de keuken en helpt u om uw huis en keuken goed schoon te houden. Goede vaatdoeken kunnen gewassen worden op 60 graden en gaan zo voor een lange periode mee. Koop nu een set vaatdoeken met een leuke print voor extra vrolijkheid in uw keuken!