Menu
Menu

WMF pannen

Het Duitse merk WMF staat vooral bekend om haar pannen van hoge kwaliteit. Het merk heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in de pannen. Het draait hierbij niet alleen om functionaliteit, maar ook om het design. WMF maakt verschillende soorten pannen zoals koekenpannen, snelkookpannen, braadpannen, wokpannen en kookpannen.

WMF pannenset

Met een WMF pannenset bent u meteen voorzien van alle benodigde pannen. In een pannenset zitten meestal diverse kookpannen, zoals een braadpan, koekenpan of steelpan. Deze pannen zijn ideaal in voor zowel hobbykoks als professionele koks en passen in een grote of een kleine keuken.

WMF bestek

Naast een uitgebreid aanbod aan pannen, heeft WMF ook bestek van topkwaliteit in het assortiment. WMF bestek is wereldwijd razend populair en staat bekend om de ijzersterke kwaliteit, het prachtige design en het hoge gebruikscomfort. U kunt kiezen uit verschillende besteksets die variëren van 2-delig tot 66-delig.

WMF snelkookpan

WMF snelkookpannen zijn erg populair. Dat komt is dat doordat de pannen het u een stukje makkelijker maken in de keuken. Het eten is sneller klaar en daarnaast is het gezonder omdat de voedingswaardes worden behouden. De WMF snelkookpannen zorgen voor een 70% snellere gaartijd.

WMF keukengerei

WMF biedt diverse soorten keukengerei aan. Van vleeshamer tot dunschiller en van garde tot opscheplepel. Al het keukengerei is ontworpen om het u net iets gemakkelijker te maken in de keuken. Het keuken gerei van WMF staat bekend om haar tijdloze en stijlvolle design en is gemaakt van goede kwaliteit RVS of kunststof.

WMF messen

WMF staat voor kwaliteit, functionaliteit en design. Hun messen zijn dan ook vlijmscherp, staan voor hoog gebruiksgemak en zien er prachtig uit in uw keuken. Koksmessen, santokumessen, vleesmessen, groentemessen, schilmessen en meer. Voor alle soorten verschillende messen kunt u bij WMF terecht.