Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Geschikt voor
Prijs
Levertijd
Korting

WMF Pannen

WMF pannen WMF is een topmerk op het gebied van pannen. Dit Duitse merk bestaat al meer dan 150 jaar en staat bekend om het gebruik van Cromargan. Dit is een van de beste materialen om een pan van te maken omdat het vrijwel onverwoestbaar is, gemakkelijk gereinigd kan worden en volledig smaakneutraal is. WMF maakt verschillende soorten pannen zoals koekenpannen, snelkookpannen, wokpannen en kookpannen.

Pannen WMF

De collectie pannen van WMF is zeer uitgebreid en beschikbaar in vele soorten en maten. Gebruik de filters om tot de perfecte keuze te komen en jaren te genieten van WMF pannen in uw keuken! Zo vindt u hier wokpannen, stoompannen en braadpannen. Kookexpert heeft ook alle bekende series van WMF in het assortiment. U kunt hierbij denken aan series als de WMF Function 4, de WMF Gourmet en de WMF Premium One serie. Neem eens een kijkje!

WMF Koekenpan

Het topmerk WMF heeft een zeer groot assortiment aan koekenpannen. Deze koekenpannen zijn geproduceerd van RVS, staal of aluminium en zijn uitermate geschikt voor het bereiden van een heerlijke stuk vlees of ander etenswaren als aardappels, vis, enzovoort.

WMF Pannenset

Kookexpert heeft ook een groot aantal pannensets van WMF voor u. Hieronder valt ook de zeer bekende WMF Function 4 pannenset. De meeste pannensets hebben 4 kookpannen, maar ook andere varianten zijn bij Kookexpert te verkrijgen!

WMF Snelkookpan

Bekijk ook eens de snelkookpannen van WMF. Een snelkookpan zorgt voor het sneller bereiden van uw dagelijkse eten, zoals de naam al aangeeft. Een snelkookpan heeft vaak een afgesloten deksel die ervoor zorgt dat warmte en voedingsstoffen goed worden bewaard. Ook het merk WMF heeft een ruime collectie snelkookpannen. De pannen zijn beschikbaar in verschillende groten en maten.

WMF Stoompan

Voor de bereiding van de perfecte gestoomde gerechten heeft WMF nu de stoompannen. Het merk WMF heeft een uitgebreid assortiment stoompannen. Ideaal voor heerlijke vis-, stoofvlees- of slowcooking gerechten. De stoompannen van WMF zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn dankzij de hoge kwaliteit materialen erg duurzaam, vormvast, hygiënisch, zuurbestendig, smaakneutraal en geschikt voor de oven en vaatwasser.

WMF pannen inductie

Heeft u een inductie kookplaat en weet u niet welke pannen daar perfect bij passen? WMF heeft een uitgebreide collectie van geschikte pannen voor inductie. Pannen voor op een inductie kookplaat herkennen we aan de magnetische en platte bodem. Met de filter geschikt voor inductie kookplaat heeft u een mooi overzicht van alle geschikte pannen. Daarnaast ziet u hoe mooi de pannen zijn vormgegeven en kunt u makkelijk uw favoriete WMF pan voor inductie vinden.