Menu
Menu
Kleur
Geschikt voor
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Diameter (cm)
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

WMF Koekenpan

WMF koekenpan Het merk WMF staat bekend om zijn kwalitatieve pannen en keukenaccessoires. Zo ook een mooie collectie aan koekenpannen. De pannen zijn beschikbaar in verschillende groten en maten en zijn gemaakt van RVS of aluminium. Zo weet u zeker dat er ook voor u een geschikte koekenpannen van WMF te vinden is. Via de filter aan de zijkant van het scherm kunt u een selectie maken uit het assortiment, wilt u een koekenpan met een anti-aanbaklaag? Of een pan met een deksel? U kunt het op deze pagina vinden.

Koekenpan WMF

Het merk WMF heeft een ruim assortiment pannen, deksels en keukenaccessoires. Het merk WMF heeft een trouw klantenbestand omdat dit merk zorgt voor kwaliteit. Dit is terug te zien aan de koekenpannen van dit merk. De koekenpannen zijn geschikt voor verschillende kookplaten en de meeste koekenpannen zijn vaatwasserbestendig. Zorg voor het beste materiaal in uw keuken en kies voor WMF!

WMF Durado

De pannen van de WMF Durado serie zijn voorzien van een keramische bodem waardoor ze hittebestendig zijn tot 250 °C. De TransTherm bodem zorgt er mede voor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en hitte langdurig wordt vastgehouden wat energiebesparend werkt en bijdraagt aan een duurzame wereld. Daarnaast zijn de pannen erg bestendig tegen gebruik en beschikken ze over een geweldige anti-aanbaklaag en zijn ze erg krasvast. De pannen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn hierdoor erg duurzaam en vormvast.

WMF profi koekenpan

De profi koekenpannen van WMF zijn een echte musthave voor in iedere keuken. De koekenpan is opgebouwd uit drie lagen, waardoor de warmte gelijkmatig wordt gedeeld. Daarnaast heeft de antiaanbaklaag een honinggraatstructuur, die de antiaanbaklaag beschermt en ervoor zorgt dat uw u eten heerlijk kan braden. Verder zien de koekenpannen er mooi uit. Met de profi koekenpan van WMF wordt bakken en braden een eitje.