Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Vleeshamer

Met dit keukengereedschap kunt u uw vlees heerlijk mals slaan. Dit wordt gerealiseerd door de gekartelde onderkant die het bindweefsel van het vlees beschadigd waardoor het vlees malser wordt. Tevens worden deze vleeshamers ook gebruikt om vlees mee plat te slaan zodat u bijvoorbeeld een heerlijke schnitzel kunt maken. U kunt op onderstaande afbeeldingen klikken voor meer informatie of om het product aan uw winkelwagen toe te voegen.

Vleeshamers

Een vleeshamer wordt gebruikt om het vlees eenvoudig zacht en mals te slaan. Dit omdat een vleeshamer de stugge structuur van het vlees wat zachter maakt, waardoor uw biefstuk of schnitzel niet taai is om te eten. Ook kan een hamer helpen om een dikke lap vlees wat dunner en groter te maken, zodat deze eenvoudiger te bakken is. Kookexpert biedt enkel producten aan van kwalitatief hoogstaande, bekende merken.

Vleeshamer kopen

Bent u nog op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige vleeshamer om uw vlees zacht en mals te slaan? Dan bent u bij Kookexpert aan het juiste adres. In ons bescheiden vleeshamer assortiment vind u verschillende hamers aangeboden door gerenommeerde kookmerken. Bekijk het aanbod en beslis welke vleeshamer een echte aanwinst is voor in uw keuken.