Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Keukenschaar

In iedere keuken is een keukenschaar uiteraard onmisbaar. De scharen die u hieronder vindt zijn allemaal van een hoogwaardige kwaliteit. Het grootste verschil tussen de scharen zit in de grip en het doel van de schaar. Zo zijn er de allround keukenscharen die voor verschillende knipwerken geschikt zijn en er zijn scharen voor specifiekere doeleinden.

Schaar

Niet ieder mes is geschikt voor hetzelfde karwei. Een allround keukenschaar is voor de meeste zaken in en rondom de keuken geschikt. Een schaar wordt gebruikt om allerlei zaken door te snijden of af te knippen. Deze scharen vergen naast het schoonmaken na gebruik geen onderhoud. Het kan voorkomen dat u de schroeven van het scharnierpunt enkele keren moet aandraaien of dat de schaar bot wordt. Wanneer de schaar bot wordt kunt u proberen om schuurpapier te knippen. Hiervan wordt de schaar weer scherper.

Keukenschaar

Keukenscharen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zo worden de keukenscharen in ons assortiment aangeboden door gerenommeerde merken waarbij u gegarandeerd een schaar van goede kwaliteit koopt. Bent u nog op zoek naar een schaar, bekijk dan ons assortiment en beslis welke schaar handig is voor uw keuken.