Dutchdeluxes

Alle Dutchdeluxes producten

Dutchdeluxes is een merk van Nederlandse bodem dat bijzonde keukenaccessoires creëert. Het merk weet van iets gewoons zoals een keukenhanschoen of keukenschort echt iets speciaals te maken, door deze producten in een heel nieuw jasje te steken. De producten van Dutchdeluxes zijn van hoge kwaliteit, worden handgemaakt en gaan jarenlang mee. De perfecte combinatie van kwaliteit en design!

Dutchdeluxes Broodplanken

Een broodplank van Dutchdeluxes is niet alleen praktisch item dat u gebruikt voor het snijden van brood, het is ook een prachtige accessoire voor uw keukeninrichting. De broodplanken van Dutchdeluxes zijn voorzien van schitterende designs, waardoor deze een echte eye-catcher zijn in uw keuken. Ideaal voor een avondje tafelen met vrienden, maar ook net zo fijn voor een kaasplankje met familie.

Dutchdeluxes Serveerplanken

Dutchdeluxes heeft een uitgebreide collectie serveerplanken op de markt gebracht in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. De serveerplanken zijn ideaal voor het serveren van kleine gerechtjes en hapjes, maar kunnen ook net zo goed worden gebruikt als kaasplankje. Waar u het ook voor gebruikt, het maakt de uitstraling van uw keuken of woonkamer in ieder geval helemaal compleet.

Dutchdeluxes Keukenschorten

Een mooie keukenschort is een onmisbaar item in uw keukeninrichting. Een keukenschort beschermt u namelijk niet alleen tegen pijnlijke vetspetters , maar zorgt er tevens voor dat uw eten niet onder het vet of ongewenste etensresten komt te zitten. De keukenschorten van Dutchdeluxes hebben een bijzonder design danzkij het gebruik van ruwe materialen én zijn bovendien gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Een echt gevoel van luxe!

Dutchdeluxes Keukenhandschoenen

De keukenhandschoenen van Dutchdeluxes hebben een uniek design. De ovenwanten worden gemaakt van duurzame materialen zoals leer en gaan hierdoor jarenlang mee. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de materialen die worden gebruikt, beschermen de ovenwanten uw handen op een optimale manier. U hoeft dus nooit meer bang te zijn voor het verbranden van uw handen met de ovenhandschoenen van Dutchdeluxe.

Alles over Dutchdeluxes

Bent u benieuwd geworden naar Dutchdeluxes? Lees hier dan alles over wat dit merk u te bieden heeft! Bekijk diverse sfeerbeelden, verdiep u in de verschillen productcategoriëen die het merk biedt, of lees iets over de achtergrond van het merk. Alles wat u moet weten over Dutchdeluxes op één pagina. Liever gelijk de producten bekijken? Neem dan eens een kijkje in het gehele assortiment van Dutchdeluxes.