Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Snijplank

Een goede snijplank is net zo belangrijk als een goed keukenmes. Voor het optimaal bereiden van uw vlees, vis, groenten of fruit is een fijne snijplank onmisbaar. Snijplanken zijn schoon in gebruik wanneer deze goed worden gebruikt en tijdig worden gereinigd. Op Kookexpert vindt u een ruim assortiment van diverse snijplanken in alle soorten, maten en kleuren. Met behulp van de filter aan de linkerkant vindt u eenvoudig uw ideale snijplank.

Snijplanken

Zowel houten als plastic snijplanken zijn gevoelig voor bacteriën als ze niet goed worden schoongemaakt. Bij een plastic snijplank kunnen bacteriën zich vormen in de gebruikerssporen en wordt het mes iets sneller bot. Een houten snijplank, waarbij esdoorn of beukenhout de voorkeur heeft, beschadigd minder snel en is eenvoudiger te reinigen. Het gebruiken van een snijplank is hygiënisch en zorgt ervoor dat het aanrecht niet beschadigd wordt. Als u eenvoudig de gesneden ingrediënten in de pan wilt deponeren moet u kijken naar snijplanken met een handvat.

Houten snijplank

Snijplanken zijn te verkrijgen in allerlei verschillende uitvoeringen, merken en materialen. Zo kunt u bij ons snijplanken vinden gemaakt van kunststof, hout, RVS en nog veel meer. Een goede houten snijplank beschermt uw keukenblad tegen krassen en ondersteund uw snijkunsten. Houdt u van uitgebreid koken? Dan raden wij u aan een groter formaat snijplank te kopen. Zo kunt u snel doorsnijden en heeft u genoeg ruimte op de plank voor meerdere gerechten.