Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Type Aanbaklaag
Merk
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Braadpan

Braadpan

Een braadpan wordt ook wel sudderpan of stoofpan genoemd en is uitermate geschikt om vlees, gevogelte of wild heerlijk te braden of zacht te laten sudderen. Door de dikke bodem van deze pannen wordt de de warmte gelijkmatiger verdeeld en dit zorgt voor een perfecte bereiding van het product. Het meest verkochte merk in braadpannen is Le Creuset, maar ook braadpannen van onder andere de populaire merken Fissler, BK en WMF zijn verkrijgbaar. Het assortiment braadpannen van Kookexpert is zeer uitgebreid, met een grote variëteit aan kleuren en maten. Zo kunt u braadpannen of stoofpannen met een diameter tussen 10 cm en 40 cm bestellen, of de keuze maken tussen een lage of hoge pan.

Braadpannen

Een braadpan is uiterst geschikt voor het bakken, sudderen of stoven van vlees, gevogelte of wild. Een braadpan of stoofpan is een klassiek product in de keuken omtrent het bakken en braden. Naast de braadpannen heeft de Kookexpert een groot assortiment aan andere kwalitatief hoogwaardige pannen.

Braadpan kopen?

Voor het kiezen van de beste braadpannen kunt u kijken naar verschillende zaken, zoals het materiaal. Een braadpan kan gemaakt worden van emaille, gietijzer, RVS of alluminium. Ten tweede kijkt u naar de anti-aanbaklaag en of de pan in de vaatwasser kan. Tenslotte zijn er braadpannen in verschillende prijsklassen. Kies een braadpan die bij u en uw keuken past.

Gietijzeren braadpan

Een gietijzeren braadpan is een klassieke braadpan gemaakt van ruw ijzer. Deze pannen zijn erg duurzaam en gaan daarom uw levenlang mee. Het oppervlak is glad waardoor deze makkelijk schoon te maken is. Daarnaast wordt de pan goed heet dus ideaal voor al uw recepten.

Emaille braadpan

Een braadpan of stoofpan kan van verschillende materiaalsoorten geproduceerd worden. Over de meest gebruikte materiaalsoorten als gietijzer en aluminium wordt vaak nog een emaille laag aangebracht. Dit is een beschermlaag van gesmolten glas, welke ervoor zorgt dat het oppervlak enorm sterk en glad is, wat het materiaal heel duurzaam en niet brandbaar maakt.