Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Kookwekker

Kookwekkers worden ook wel timers of eierwekkers genoemd. Een kookwekker is ideaal tijdens het koken om bijvoorbeeld uw eieren de juiste gaarheid te geven. Met deze wekkers is uw eitje nooit meer te hard of te zacht. Kookwekkers zijn er is duizenden verschillende soorten, kleuren, modellen, maten en merken. Wij hebben voor u een selectie van hoogwaardige kwaliteit kookwekkers samengesteld. Alle timers zijn eenvoudig in gebruik. Bekijk hieronder het hele assortiment.

Eierwekker

Met deze kooktimers kunt u eenvoudig de tijd in de gaten houden en er zo voor zorgen dat uw maaltijd niet kan aanbranden. In ons assortiment hebben wij onder andere kookwekkers van de merken ADE en Gefu. De kookwekkers zijn van hoge kwaliteit waardoor deze jarenlang mee zullen gaan. Door op één van bovenstaande afbeeldingen te klikken vindt u meer specificaties van het product waarin u interesse heeft.

Digitale kookwekker

Dankzij een digitale kookwekker kunt u tot op de seconde nauwkeurig zien hoe lang uw product nog in de pan gekookt moet worden voordat het gaar is. De digitale kookwekkers worden aangeboden door diverse gerenommeerde kookmerken die garant staan voor de hoge kwaliteit van hun producten. Heeft u al een mooie kookwekker op het oog?