Tomatenmes

Deze messen zijn door hun fijne karteling ideaal om tomaten mee te snijden. Ons assortiment bestaat uit verschillende tomatenmessen van verschillende merken in uiteenlopende prijsklassen maar hebben allemaal wel één ding gemeen en dat is de hoge kwaliteit. U kunt van onderstaande messen dus jarenlang genieten zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit.

10 artikelen 1 - 10 van 10

Er komen geen producten overeen met de selectie.

10 artikelen 1 - 10 van 10

Tomatenmessen

Een tomaten mes is een klein gekarteld mes speciaal om door tomaten heen te snijden. De kartels zorgen ervoor dat de huid van de tomaat voorzichtig doorgesneden wordt, zodat de tomaat zelf intact blijft. Er zijn ook tomatenmessen die beschikken over een gevorkte punt, waarmee u de zaden uit de tomaat kunt halen. Bij Kookexpert vindt u de beste kwaliteit tomatenmessen, zodat u heerlijk kunt genieten van de perfect gesneden tomaten.

Kaasmes

Een kaasmes wordt gebruikt voor het snijden van verschillende soorten kaas. Vaak zit er aan het uiteinde van het mes een vork, waarmee u na het snijden de kaas kunt optillen. Hiermee kunt u zowel blokjes als plakjes eenvoudig verplaatsen, zonder uw vingers of ander bestek vies te maken. Het kaasmes mag niet ontbreken bij de kaasliefhebber. Gelukkig heeft Kookexpert een uitgebreid aanbod.